Мария Бакалова и Юлиан Костов идват в България за проекта Триумф“, който ще бъде създаден и

...
Мария Бакалова и Юлиан Костов идват в България за проекта Триумф“, който ще бъде създаден и
Коментари Харесай

Мария Бакалова и Юлиан Костов снимат общ филм в България

Мария Бакалова и Юлиан Костов идват в България за проекта „ Триумф “, който ще бъде основан и публикуван посредством общата им продуцентска къща Five Oceans. Те са едни от най-успешните български артисти зад граница. „ Триумф “ е първият филм, който Бакалова и Костов ще продуцират посредством общата си компания. Те са дали обещание, че ще обезпечат повече благоприятни условия за източноевропейските артисти, изключително за тези от Балканите. Двамата също по този начин желаят да отстранен отрицателните стандарти към непознатите акценти и личността на хората от този регион.
Прочетете още
Това ще бъде първият филм на Бакалова в България след ролята ѝ в „ Борат 2 “, която ѝ донесе интернационална популярност и номинация за „ Оскар “. Мария Бакалова ще получи основната роля във кино лентата, като към него ще се причислят и Юлиан Вергов и Маргита Гошева. Кристина Грозева и Петър Вълчанов са режесьорите, които преподават на Бакалова в НАТФИЗ. Бакалова споделя, че след завършването си стартира да им оказва помощ в планирането на задания, с цел да участва на занятията им всяка седмица.

„ Триумф “ ще бъде военна ирония, въодушевена от действителни събития от 90-те години на предишния век. По това време, в безредните последствия от рухването на комунизма, оперативна група, формирана от високопоставени офицери от българската войска и екстрасенси, подхваща строго секретна военна интервенция в село Царичина, с цел да изкопае извънземен артефакт, който ще промени хода на историята и ще направи България още веднъж велика.

Това ще е първият път, в който Юлиан Костов ще приказва на родния си език, откакто основава кариера във Англия и Америка и през последните 10 години играе функции, в които приказва единствено на други езици. Можем да го чуем на испански в Flack, на италиански в Back, на полски в Wild Bill, на съветски в Berlin Station и Treadstone, както и на румънски в Temple.

Снимките по „ Триумф “ към този момент са почнали в България, но засега филмът няма публична премиерна дата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР